Recepten

Char Siu Spare-ribs

Char Siu Spare-ribs

Ingrediënten Voor de marinade/saus: 100 ml hoisinsaus3 el SmokeyQ honing3 el lichte sojasaus2 el donkere sojasaus2 el rijstwijn (Shaoxing) of droge sherry2 el bruine suiker1 el oestersaus1 el sesamolie2 tenen...

Char Siu Spare-ribs

Ingrediënten Voor de marinade/saus: 100 ml hoisinsaus3 el SmokeyQ honing3 el lichte sojasaus2 el donkere sojasaus2 el rijstwijn (Shaoxing) of droge sherry2 el bruine suiker1 el oestersaus1 el sesamolie2 tenen...

Gerookte stoofaal

Gerookte stoofaal

Gerookte Stoofaal op de Kamado Ingrediënten (voor 4 personen) 8 hele stoofalen, geschoond 2 liter koud water 60 g zout (ongeveer 30 g per liter water) 2 laurierblaadjes 8 zwarte...

Gerookte stoofaal

Gerookte Stoofaal op de Kamado Ingrediënten (voor 4 personen) 8 hele stoofalen, geschoond 2 liter koud water 60 g zout (ongeveer 30 g per liter water) 2 laurierblaadjes 8 zwarte...

Ingemaakte Grote Radijsjes met Rodewijnazijn, Laurier, Honing & Kardemom

Ingemaakte Grote Radijsjes met Rodewijnazijn, L...

Ingemaakte Grote Radijsjes met Rode wijnazijn, Laurier, Honing & Kardemom Ingrediënten: 500 g grote radijsjes, schoongemaakt en gehalveerd (of in dikke plakken) 250 ml rode wijnazijn 125 ml water 2...

Ingemaakte Grote Radijsjes met Rodewijnazijn, L...

Ingemaakte Grote Radijsjes met Rode wijnazijn, Laurier, Honing & Kardemom Ingrediënten: 500 g grote radijsjes, schoongemaakt en gehalveerd (of in dikke plakken) 250 ml rode wijnazijn 125 ml water 2...

Elvis sandwich à la Mary Jenkins

Elvis sandwich à la Mary Jenkins

Elvis sandwich à la Mary Jenkins Ingrediënten (voor 1 sandwich) 2 sneetjes witbrood (liefst dik casinobrood) 2 eetlepels romige pindakaas 1 rijpe banaan, in kwarten gesneden 4-5 plakjes krokant gebakken...

Elvis sandwich à la Mary Jenkins

Elvis sandwich à la Mary Jenkins Ingrediënten (voor 1 sandwich) 2 sneetjes witbrood (liefst dik casinobrood) 2 eetlepels romige pindakaas 1 rijpe banaan, in kwarten gesneden 4-5 plakjes krokant gebakken...

Lamskroon met Tzatziki

Lamskroon met Tzatziki

Lamsrack-kroon van de BBQ met frisse tzatziki Porties: 4Bereidingstijd: 20 min voorbereiding + 45 min BBQBBQ-methode: Indirect + kort directKerntemperatuur: 54–56°C voor medium-rare   Ingrediënten Voor de lamsrack-kroon: 2 lamsracks...

Lamskroon met Tzatziki

Lamsrack-kroon van de BBQ met frisse tzatziki Porties: 4Bereidingstijd: 20 min voorbereiding + 45 min BBQBBQ-methode: Indirect + kort directKerntemperatuur: 54–56°C voor medium-rare   Ingrediënten Voor de lamsrack-kroon: 2 lamsracks...

Pulled Pork

Pulled Pork

Pulled Pork van Procureur op de Kamado (SmokeyQ-style) Bereidingstijd: Voorbereiding: 30 min Injecteren & rub intrekken: min. 4 uur (liefst een nacht) BBQ tijd: ca. 8–12 uur (afhankelijk van gewicht...

1 reactie

Pulled Pork

Pulled Pork van Procureur op de Kamado (SmokeyQ-style) Bereidingstijd: Voorbereiding: 30 min Injecteren & rub intrekken: min. 4 uur (liefst een nacht) BBQ tijd: ca. 8–12 uur (afhankelijk van gewicht...

1 reactie