Recepten
Kalkoen–Chorizo Spiesen
Voor 4–6 spiesen Ingrediënten 700 g kalkoenfilet of kalkoendij, in blokken van 5×5 cm 200 g stevige chorizo (Spaans), in plakjes van 1,5 cm 100g SmokeyQ Chicken Rub 2 el...
Kalkoen–Chorizo Spiesen
Voor 4–6 spiesen Ingrediënten 700 g kalkoenfilet of kalkoendij, in blokken van 5×5 cm 200 g stevige chorizo (Spaans), in plakjes van 1,5 cm 100g SmokeyQ Chicken Rub 2 el...
Spare-rib uit de Dutch-oven
Spare ribs uit de Dutch-oven Benodigdheden Kamado BBQ direct Dutch oven met deksel Houtchunks (bijv. kersen- of appelhout) Kernthermometer Ingrediënten (voor 2–3 personen) 2 strengen spare ribs 1 el olie...
Spare-rib uit de Dutch-oven
Spare ribs uit de Dutch-oven Benodigdheden Kamado BBQ direct Dutch oven met deksel Houtchunks (bijv. kersen- of appelhout) Kernthermometer Ingrediënten (voor 2–3 personen) 2 strengen spare ribs 1 el olie...
Porkhammer
Ingrediënten 4 porkhammers (totaal 2,5–3,5 kg) zakje Smokey Q Original Rub mosterd (optioneel, als binder) rookhout (appel, kers of eik) Voorbereiding (1 uur van tevoren) Trimmen: Verwijder overtollig vet of...
Porkhammer
Ingrediënten 4 porkhammers (totaal 2,5–3,5 kg) zakje Smokey Q Original Rub mosterd (optioneel, als binder) rookhout (appel, kers of eik) Voorbereiding (1 uur van tevoren) Trimmen: Verwijder overtollig vet of...
Hertenrack met blauwe bessen Glaze
Hertenrack van de BBQ met blauwe bessen glaze en zuurkool in appelsap Bereidingstijd Voorbereiding: 30 min Garing: 45–60 min Totaal: ± 1,5 uur Ingrediënten (voor 4 personen) Hertenrack 1 hertenrack...
Hertenrack met blauwe bessen Glaze
Hertenrack van de BBQ met blauwe bessen glaze en zuurkool in appelsap Bereidingstijd Voorbereiding: 30 min Garing: 45–60 min Totaal: ± 1,5 uur Ingrediënten (voor 4 personen) Hertenrack 1 hertenrack...
Party Ribs uit de pekel
Party Ribs uit de pekel met een Guinness & Roomboter Finish Ingrediënten Voor de pekel (24 uur) 2 liter koud water 100 g keukenzout (5%) 50 g bruine basterdsuiker 2...
Party Ribs uit de pekel
Party Ribs uit de pekel met een Guinness & Roomboter Finish Ingrediënten Voor de pekel (24 uur) 2 liter koud water 100 g keukenzout (5%) 50 g bruine basterdsuiker 2...
BBQ Bacon Donut
BBQ Donut met Uienringen, Gehakt, Jalapeño, Kaas en Bacon Ingrediënten (voor 4 donuts) 8 grote uienringen (2 per donut – één voor binnen en één voor buiten) 500 g rundergehakt...
BBQ Bacon Donut
BBQ Donut met Uienringen, Gehakt, Jalapeño, Kaas en Bacon Ingrediënten (voor 4 donuts) 8 grote uienringen (2 per donut – één voor binnen en één voor buiten) 500 g rundergehakt...