Recepten

Party Ribs uit de pekel

Party Ribs uit de pekel

Party Ribs uit de pekel met een Guinness & Roomboter Finish Ingrediënten Voor de pekel (24 uur) 2 liter koud water 100 g keukenzout (5%) 50 g bruine basterdsuiker 2...

Party Ribs uit de pekel

Party Ribs uit de pekel met een Guinness & Roomboter Finish Ingrediënten Voor de pekel (24 uur) 2 liter koud water 100 g keukenzout (5%) 50 g bruine basterdsuiker 2...

BBQ Bacon Donut

BBQ Bacon Donut

BBQ Donut met Uienringen, Gehakt, Jalapeño, Kaas en Bacon Ingrediënten (voor 4 donuts) 8 grote uienringen (2 per donut – één voor binnen en één voor buiten) 500 g rundergehakt...

BBQ Bacon Donut

BBQ Donut met Uienringen, Gehakt, Jalapeño, Kaas en Bacon Ingrediënten (voor 4 donuts) 8 grote uienringen (2 per donut – één voor binnen en één voor buiten) 500 g rundergehakt...

Pulled Pork Fingers

Pulled Pork Fingers

Pulled Pork Fingers Ingrediënten (voor ± 25 dunne kroketten) Voor de ragout: 400 g pulled pork (liefst van de BBQ, met rub en rooksmaak) 50 g boter 60 g bloem...

Pulled Pork Fingers

Pulled Pork Fingers Ingrediënten (voor ± 25 dunne kroketten) Voor de ragout: 400 g pulled pork (liefst van de BBQ, met rub en rooksmaak) 50 g boter 60 g bloem...

Bavette Wellington 4.0

Bavette Wellington 4.0

Bavette Wellington 4.0 van de BBQ met chimi-churri vulling. Ingrediënten Voor de bavette kern: 800g-1000g bavette 1 el SmokeyQ Beef Rub 1 tl gladde mosterd Zout en peper 1 el...

Bavette Wellington 4.0

Bavette Wellington 4.0 van de BBQ met chimi-churri vulling. Ingrediënten Voor de bavette kern: 800g-1000g bavette 1 el SmokeyQ Beef Rub 1 tl gladde mosterd Zout en peper 1 el...

Char Siu Spare-ribs

Char Siu Spare-ribs

Ingrediënten Voor de marinade/saus: 100 ml hoisinsaus3 el SmokeyQ honing3 el lichte sojasaus2 el donkere sojasaus2 el rijstwijn (Shaoxing) of droge sherry2 el bruine suiker1 el oestersaus1 el sesamolie2 tenen...

Char Siu Spare-ribs

Ingrediënten Voor de marinade/saus: 100 ml hoisinsaus3 el SmokeyQ honing3 el lichte sojasaus2 el donkere sojasaus2 el rijstwijn (Shaoxing) of droge sherry2 el bruine suiker1 el oestersaus1 el sesamolie2 tenen...

Gerookte stoofaal

Gerookte stoofaal

Gerookte Stoofaal op de Kamado Ingrediënten (voor 4 personen) 8 hele stoofalen, geschoond 2 liter koud water 60 g zout (ongeveer 30 g per liter water) 2 laurierblaadjes 8 zwarte...

1 reactie

Gerookte stoofaal

Gerookte Stoofaal op de Kamado Ingrediënten (voor 4 personen) 8 hele stoofalen, geschoond 2 liter koud water 60 g zout (ongeveer 30 g per liter water) 2 laurierblaadjes 8 zwarte...

1 reactie